Zážitky

by - 21:58:00

Sorry  že vydávam tento článok až takto neskoro ale veď viete včera boli Vianoce a tak chodíme na návštevy. Dúfame že mi to odpustíte. Dnešný článok bude o darčekoch. Ale nie že by som sa išiel chvastať nie ale prišlo mi to vhod . Díval som sa na odozvu tagu a ešte nič tak dúfam že sa na to blogerka nezabudla –veď ja jej to ešte pripomeniem.
 Včerajší večer bol super dúfam že to bolo aj tak u vás. Najprv sme sa navečerali a potom sme hodili šípku pod strom. Od rodičov...teda od Ježiška som dostal lyže (paradox že?) , dve mikini..ani jedna sa mi nepáči (tak to dopadne keď „Ježiško“ nepozná váš štýl ) ďalej jedno tričko (dá sa) ,dopravnú značku „hlavná cesta“ ..:DDD (nepýtajte sa) ale hlavná vec je televízor ,nieže by som bol rozmaznaný ale v mojej starej  izbe som mal tv ale tú s tým zadkom dozadu, ten televízor už chýbal celej domácnosti síce sme len traja ale no proste to muselo byť. Keď sme si rozdelili darčeky dívali sme dajakú rozprávku. Keď sme sa dokukali tak sme sa zobrali a išli sme k sestrenici  . Tam som dostal ten najlepší darček. Bol to vankúš s potlačou MINECRAFT neodsudzujte ma že hrám MC ale proste keď vás to chytí tak vás to na nejaký čas nepustí. Včerajšok bol super ale čo dnešok dnes som bol u babky aj tam sa Ježiško pomýlil a aj tam mi doniesol darček. Od babky som dostal lówe.

 A teraz o štvrť na desať tu píšem tento článok. A nebojte sa ja sa polepším zajtra to tu máte ako na koni. Ešte neviem ako to bude na Silvestra lebo budem doma budem sa snažiť posielať príspevky aspoň na funpage na facebooku.   Ale to je ešte ďaleko. Ak by ste mali návrh na nejaký článok zvážim to a možno sa vyskytne na blogu. :P. Čus  

You May Also Like

0 komentárov