Po dlhom čase recenzia

by - 18:46:00

Máme tu ďalší článok a prekvapivo sa nebude jednať o rubriku Môj život.
Tento článok  je zaradený do rubriky Recenzie. Recenzia tu teda dlho nebola. Tento raz to znovu bude na elektroniku.
Ale poďme na to od lesa. Kedysi moje články nemali moc kvalitný obsah ,čo sa týka kompozície. Bolo tam pár viet, občas použitá kurzíva, tučné písmo, odsek ale chýbal tomu obraz. Keď sa mi chcelo tak som niečo našiel na google image a hodil som to tam. Ale to sa zmenilo približne pred mesiacom, konkrétne 10.4.2015. Tento dátum bol prelomový v tom, že som vydal článok ,v ktorom som po prvýkrát použil svoj vlastný obsah a to formou fotografie. Bol to článok „konečne teplo kde som opisoval svoj deň s kamarátkou Maťou ako sme sa boli korčuľovať. V tento deň som zobral do ruky fotoaparát a a fotil som. Pod týmto článkom sa ocitli komentáre pozitívneho obsahu patriacemu fotke, ktorú som tam najprv nechcel ani dať. Zdala sa mi až moc tmava a nebolo tam dobré osvetlenie. Ale nakoniec som ju tam dal a stala sa z toho najlepšia foto akú som doteraz. Určite veľa profesionálnych fotografov tam nájde chybu ale nechajme to tak a vráťme sa k článku.
Mohlo vám dôjsť, že hovorím o foťáku. Takže poďme na recenziu.  Môj foťák nie je práve najmodernejší, najväčší  a o zrkadlovke by sa mi mohlo snívať. Foták je od značky Technika.  Takže asi tak. Ale aj tak je super. Naposledy ma zachránil, keď sme boli v Slovenskom raji. Ráno som si skontroloval veci ale všimol som si, že mám len polovicu batérie. Bol som vystrašený, že nespravím žiadne fotky. Pri odchode domov som si ho zapol a už sa len ozvalo ,piiip,a vybil sa. Tak som sa potešil, že vydržal do poslednej chvíle.

Takže baterka je tiež výkonná a spotreba je nízka.
Na to, že to je taký malý a zastaraný foťák tak má 7.0 MEGA CCD 3x optical zoom ,3.0 LCD, a obsahuje digital music playermovie clip.
Ja som s ním spokojný ale momentálne som sa zapojil do súťaže kde na druhom mieste môžete vyhrať zrkadlovku Nikon aj keď asi nemám moc šancu.
Ak by som ju teda nevyhral tak začínam šetriť na zrkadlovku, ktorú pravdepodobne budem potrebovať do školy. Takže prepínam úsporný režim a šetrím na notebook mobil a už teda aj na zrkadlovku.
Ja sa s vami lúčim a uvidíme sa pri ďalšom článku, ktorý vyjde v stredu alebo vo štvrtok. Čus.  
 Jajo :3

You May Also Like

1 komentárov

  1. Myslím, že sme sa z tejto recenzie toho moc nedozvedeli... Počet mpx? To som si mohla nájsť inde... Alebo že máš vo foťáku dobrú baterku, nám aj tak neznámej značky?
    Zaujímalo by ma možno aj to, ako sa dokáže popasovať s rôznymi svetelnými podmienkami...

    Škoda no :( Väčšina "recenzie" bolo zameranej na to, kedy sa na blogu objavila prvá fotka, čo je pre mňa dosť nepodstatná informácia...

    OdpovedaťOdstrániť