Prvý sneh :3

by - 22:44:00

     Prvý sneh v tomto roku, by bol hriech aby som nešiel na nejakú prechádzku a nezobral so sebou foťák.

     Šiel som po koľajniciach do neďalekého lesíku, šiel som tam preto lebo som tam ešte nefotil a myslel som si, že odtiaľ budú pekné zábery. Tak som šiel po koľajach a tam fučalo ako sprosté, už som to chcel otočiť ale potom som uvidel v diaľke dvoch ľudí ako sa na mňa dívajú a bolo by trápne keby som to len tak otočil, tak som došiel až na miesto...:DDD

Je to tam nádherné...nemyslíte?














     A toto je posledná fotky, viem, že ich je málo ale Jajo je idiot a myslel si, že mu foťák, vydrží na dve paličky, no lenže môj foťák je taká zákerná vec, on keď má všetky 3 paličky tak tá tretia tam je strašne dlho, keď tam máte dve tak je to asi na takú hodinku fotenia a keď tam je jedna tak na takých 15 minút....záludná to vec.

    Určite môžete očakávať minimálne ešte jeden článok so zimnými fotkami.
Ktorá fotka sa vám páči najviac? Je aj u vás sneh? Máte radi zimu? 

You May Also Like

2 komentárov

  1. Moje milované miesta... Až na ten sneh. Nebudem klamať, mám radšej leto a teplo (aj keď tropické) :) Ale tá naša príroda je krásna v každom počasí :)
    Life-by-romi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja mám radšej leto ako zimu. Už len z toho dôvodu, že mi v lete pri fotení neodmŕzajú prsty. Škoda, že fotka nedokáže zachytiť aj tú atmosféru, lebo tá robí tú pravú krásu ;)

      Odstrániť