Ako sa pripraviť na ZIMU

by - 8:30:00

Zdravím vás pri ďalšom článku. Tento článok bude tutoriál ako prežiť zimu, ktorá sa k nám bezprostredne blíži. Poďme na to!
Takže ak by ste nedajbože išli do tej zimy tak sa nezabudnite vybaviť teplým oblečením, hlavne ponožkami, a ak máte 18+ tak aj fľaškou rumu.
Ale čo robiť ak sa vám doma nekúri alebo sa chcete doma zahriať lebo práve ste prišli po hodinovej ceste domov zo školy ... pešo. Takže čo budeme potrebovať a čo robiť.
Potrebujeme :

1. Najmenej pollitrovú šálku












2. Čaj











3. Citrón a pretláčatko a med

4. Telefón alebo notebook
5. Paplón a podušku (najlepšie takú ako vidíte 
         na obrázku alebo podobnú- lebo tie sú  najlepšie.










6. Voda najlepšie varená
7. Pyžamo a teplá ponožky










Možno niektorí bystrejší z vás postrehli, že ideme variť čaj ,ale možno niektorým nie tak to vysvetlím. Ideme variť čaj s medom a citrónom. Ale čo ďalej takže zaľahneme do postele a prekvapivo si zoberieme mobil alebo notebook a máme teplo, pokoj a môžeme si robiť svoju prácu. Môžete pozerať seriáli, anime (podľa výberu) alebo si môžete prepísavať články ako ja :DD

Berte tento článok s nadhľadom išlo len o výstrelok, ak sa vám článok páčil nezabudnite ho ohodnotiť a ak sa ma chcete niečo spýtať tak to spomeňte v komentári. Pekný zvyšok dňa a blogu zdar!







You May Also Like

6 komentárov

  1. Dobrý článok... Ak existuje niekto, kto si nevie uvariť čaj, tu má perfektný návod :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veď vieš žijeme v dobe mentálne postihnutých ľudí, analfabetov, politikov, a veľa ďalších nerozumných ľudí, a preto tu je tento článok lebo len s č(j)ajom prežiješ zimu. .to si zapíš do diáru.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tú podušku dôverne poznám. Čaj s citrónom je najlepší :D

    OdpovedaťOdstrániť