HAUL III.

by - 18:35:00

     Medzi najpopulárnejšie články na mojom blogu paria Hauly. Prečo?

     Tento článok nebude úplne haul, ale je to niečo podobné. 
Minulý víkend som bol nafotiť jeden outfit, ktorý chcem teraz rozobrať. Logicky, keďže som na fotkách ja tak som to nenafotil, ja ale pomohla mi s fotkami dobrá kamarátka. 

     Ako prvú tu mám bundu. Pre perfekcionistov Bomber. Kúpil som si ho v HM-ku a stál ma 40€.Najprv som chcel kabát. Žiaden kabát ma neoslovil, a keď som si skúšal bomber, tak som si povedal, že toto chcem.
 Na výber som mal ešte pár farieb ale čierna sa hodí ku všetkému :D







     Ďalším úlovkom je táto super mikina. Táto mikina ma vraj vystihuje, ako som počul od pár ľudí. Potešilo ma to. Túto mikinu, som kúpil v predajni House, ktorá je pre mňa momentálne číslo 1. Kedysi to bol NewYorker ale za posledný polrok som si tam kúpil nanajvýš 5 vecí. Mikina stála asi 20 €, takže super mikina, za prijateľnú cenu.


Túto fotku môžete nájsť aj na mojom instagrame.

     Ďalej tu máme úplne obyčajné tričko, možno na prvý pohľad áno, ale tričko je zaujímavé tým, že má potlač na chrbte. Je to veľmi zaujímavé a ani som to na nikom ešte ani nevidel.  
Cena tohto trička bola 7 € a znovu z House-u :D. Ďalší zaujímavý kúsok do šatníku.


     A posledným kúskom sú tieto zimné topánky. Sú z Deichmanu. Cena týchto topánok je 40€. Kúpil som si ich len preto lebo sa mi moje minuloročné roztrhli. Dúfam, že rovnaký osud nečaká aj tieto. No nie sú také aké by som si predstavoval ale boli asi najlepšie, ktoré som vedel zohnať.


     Máte radi články takéhoto typu? Ako sa vám páčia fotky a oblečenie samotné? Chceli by ste takýchto článkov viac? Sledujete ma na Instagrae? Môžete sa tam dozvedieť aký článok vás čaká najbližšie. :D. 

You May Also Like

3 komentárov

  1. Veľmi pekné kúsky, teda až na bomber... Ten už majú všetci a nie je to originálne. Inak aj fotky sa podarili :)
    Life-by-romi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V tvojom šatníku som ho teda ešte nevidel, čo som prekvapený. A diky. :3

      Odstrániť
  2. bet365 in the UK - legalbet.co.kr
    Bet365 UK planet win 365 | Legalbet Sports Betting | bet365.co.uk. Legal Betting & 다파벳 Online 제왕카지노 Betting | bet365.co.uk Bet365.

    OdpovedaťOdstrániť